Aan de slag met je talent!

Iedereen heeft talenten, maar die moeten er wel uitkomen.
Dat hoeft niet per se op school te zijn, dat kan ook na school. Wij vinden dat er ruimte moet zijn om talent te laten bloeien. Doe jij ook mee met onze naschoolse ontdek-je-talent-vakken?

Inschrijven
Inschrijven voor één of meer van de onderstaande workshops kan met het formulier dat uw kind heeft ontvangen of vul je gegevens in in deze mail.

The Different Academy
Spelenderwijs Engels leren

Kinderen weren aan meerdere thema’s en leren op deze manier nog beter Engels te spreken en lezen. Op een leuke manier werken kinderen samen aan hun woordenschat, uitspraak en oefenen zelfs om gesprekken te voeren in het Engels. Wat denk je van wie ben ik, eitje tik, memory, techniek opdrachten, het alfabet, boeken lezen en nog veel meer en allemaal in het Engels. Kinderen hebben plezier, maken vriendschappen, leren Engels en het zelfvertrouwen groeit. Ook zullen zij tijdens de les contact hebben met leerlingen op Mallorca. Via mail, skype en de post maken kinderen in het Engels contact  met elkaar.

Groep 5 t/m 8

Donderdag 5, 12, 19 en 26 maart en 2,9 en 16 april.

Tijd: van 14.15 – 15.15 uur

Kosten
€ 45,00 inclusief materiaal. Ook via Upas of stichting leergeld.

Maximaal 20 kinderen

Yoga en Massage
Het is in de eerste plaats heel leuk

Kinderyoga maakt het kind op een speelse wijze bewust van het lichaam, de adem & het gevoel. We leren verschillende yogahoudingen, adem & meditatie / mindfulness oefeningen.

Groep 1 t/m 8

Woensdag 8,15 en 22 april

Tijd: 14.15 – 15.15 uur

Kosten
Kosten € 25,00 inclusief materiaal. Ook via Upas of Stichting Leergeld.

Minimaal 5, maximaal 12 deelnemers

Breuken, procenten en kommagetallen
Rekenbootcamp

Bij de bootcamp rekenen leer je breuken, procenten en kommagetallen door middel van spel en beweging. Je kan een geweldige boost in rekenen verwachten, meer zelfvertrouwen en plezier in leren, veel beweging en beeldende uitleg en een instructie die aansluit bij jouw leerstrategie.

Groep 7 en 8

4 maart van 15.00 – 16.30 uur

Kosten
€ 27,50 inclusief materiaal en betalen met Upas of stichting leergeld is mogelijk.

Maximaal 8.

tafels 5 t/m 10
Rekenbootcamp

Bij de bootcamp rekenen leer je tafels door middel van spel en beweging. Je kan een geweldige boost in rekenen verwachten, meer zelfvertrouwen en plezier in leren, veel beweging en beeldende uitleg en een instructie die aansluit bij jouw leerstrategie.

Groep 5 en 6

8 april van 15.00 – 16.30 uur

De bootcamp tafels is op de Baden Powellweg 4

Maximaal 8.

PS Heeft u de filmpjes die gemaakt zijn tijdens Aan de slag met je talent al gezien? De Monster school en Dansja hebben een toffe video gemaakt.