Aan de slag met je talent!

Iedereen heeft talenten, maar die moeten er wel uitkomen.
Dat hoeft niet per se op school te zijn, dat kan ook na school. Wij vinden dat er ruimte moet zijn om talent te laten bloeien. Doe jij ook mee met onze naschoolse ontdek-je-talent-vakken?

Inschrijven
Inschrijven voor één of meer van de onderstaande workshops kan met het formulier dat uw kind heeft ontvangen of vul je gegevens in in deze mail.

IJsselsteinloop 4 Kids
Trainingen IJsselsteinloop

Hardlopen = fun! Tijdens 4 trainingen krijg je een variatie aan loop oefeningen, loopspellen en estafettes en wordt er zowel aan conditieverbetering als aan de loopcoördinatie en looptechniek gewerkt.

Groep 3 t/m 8

Op dit moment nog niet bekend, data volgt via de mail.

Minimaal 10, maximaal 25 kinderen

Samen muziek maken is leuk
Maak kennis met muziek

We gaan aan de slag om alles te leren over muziek; door te zingen, te bewegen, te luisteren en te spelen op instrumenten. Je leert van alles over maat en ritme, toonhoogte, melodie en nog veel meer. In de lessen ben je vooral veel aan het doen en lekker actief bezig; alle leerstof wordt verpakt in leuke activiteiten en spelletjes.

Groep 1 t/m 3

Op dit moment nog niet bekend, data volgt via de mail.

Kosten € 25,00

Minimaal 5, maximaal 20 deelnemers

Maak je eigen armbandjes!
Armbandjes maken

Tijdens deze workshop gaan we leuke zomerse armbandjes maken. We maken verschillende armbandjes die mooi bij elkaar passen. Deze kan je helemaal volgens je eigen stijl en smaak ontwerpen en maken in verschillende kleuren, materialen en modellen.

Groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8

Groep 1 t/m 4: 4 en 11 juni van 14.15 tot 15.30 uur
Groep 5 t/m 8: 18 juni en 2 juli van 14.15 tot 15.30 uur

€ 7,50 per 2 lessen.

Aantal deelnemers
Minimaal 5 leerlingen, maximaal 10.

PS Het voorbeeld hierboven is het resultaat van een eerdere workshop, materialen verschillen per workshop.

Écht leren dansen!
Dansen met Dolstra!

Maak kennis met de danslessen van Dolstra Dance Centre! Danservaring of niet, jongens en meiden, alle leeftijden… Iedereen is welkom! Dans mee met Dominique Dolstra en maak kennis met hiphop, dancehall en moderne dans!

Voor iedereen!

Woensdag 15, 22 en 29 mei van 14:15 tot 15:15 uur

€ 15,00, U-Pas mogelijk!

Minimaal 5 deelnemers

PS Heeft u de filmpjes die gemaakt zijn tijdens Aan de slag met je talent al gezien? De Monster school en Dansja hebben een toffe video gemaakt.