Aan de slag met je talentKunst en Creativiteit

Nieuw programma voor ‘Aan de slag met je talent!’-voorjaar

Maandag krijgen alle kinderen van ’t Kasteel de menukaart met de talentvakken voor de periode na de voorjaarsvakantie mee naar huis. Wil je ontdekken hoe leuk én grappig tekenen kan zijn? Of je gevoel voor ritme je helpt bij het bespelen van een instrument? Of je nog beter in Engels kunt worden? Of denk je dat het helpt als je goed kan ontspannen?

 

Bekijk dat snel ons nieuwe programma, hij staat ook online (je kan je daar ook gelijk inschrijven)! En schrijf je in voor muzieklessen klarinet en trompet, tekenlessen van de Monsterschool, leer Engelse liedjes en spelletjes met Miss Helen (voor de jongsten groepen dit keer) of ontdek Yoga. Of schrijf je in voor allemaal, dat kan natuurlijk ook!