Kunst en Creativiteit

Knutselen voor de herfst

In de klassen worden momenteel al de mooiste knutselwerkjes in het thema herfst gemaakt. Maar sommige kinderen hebben als ze thuis komen nog niet genoeg geknutseld, daarom delen wij voor de herfstvakantie nog drie knutseltips van een van onze favoriete sites: krokotak.com. Favoriete site omdat de uitleg met duidelijke video’s en foto’s is (en al is de site in het Engels, kinderen kunnen het goed volgen). Maar ook omdat het leuke en originele ideeën zijn en je de meeste materialen in huis hebt of makkelijk in huis kan halen.

 

Nummer 1: Parapluutjes voor een regendag

Nummer 2: Bomen voor elk seizoen

Nummer 3: Beste herfst kapsels!

Wil je nog meer knutselen in het herfst thema? Laat je inspireren! Op de site van Krokotak of op hun YouTube kanaal.

 

Fijne vakantie!